Otorduetako jakiak
Hizlaria(k): Argi Larrañaga Aldazabal (1933) Herria: Azkoitia (Gipuzkoa)
Eguneroko otorduetan talo-esnea, baba... jaten zuten. Igande eta egun berezietan, garbantzuak eta jaki bereziak jaten zituzten. Erregenetan normalean ez zuten oparirik jasotzen.
Informazio gehiago: Otorduetako jakiak
Hitanoari buruzko pasarteak
-
Ardoa eta ura, ea nork gehiago edan
Benito Aranburu Gaztañaga (1923) Juanito Galarraga Huegun (1943) Patxi Maioz Aizpurua (1939)
Usurbil
-
Hika egitea ere errespetuzkoa
Julen Aldalur Larrañaga (1999) Asier Odriozola Elorza (1999)
Azkoitia
-
Antzuolako zinegotziak kartzelara manifestaldian parte hartzeagatik
Karmen Irizar Aranguren (1948) Genaro Laskurain Lete (1942)
Antzuola
-
Garai batetik aldaketa handia; teknologia eta berrikuntzak
Maritxu Arrese Letona (1945) Ramon Arrese Letona (1949)
Eskoriatza
-
Presoek berregin zuten gerran lehertutako zubia
Patxi Oliden Gonzalez de Txabarri (1923)
Orio
-
Zergatik galdu da noka?
Esperanza Aiastui Aiastui (1942) Joxepi Arregi Aranburu (1936) Mariaxun Arregi Aranburu (1936) Pilar Guridi Aiastui (1935)
Oñati
-
Errekete batekin pasatako gertakizuna
Joxepa Arregi Egidazu (1919)
Arrasate
-
Bikotea ukitzea bekatu; bidera irteten ziren mutilak
Itziar Arrieta Albizuri (1941) Olatz Arrieta Albizuri (1943)
Azkoitia
-
Eibarko artistak
Serafin Basauri Arteaga (1935) Dunixi Murua Sarasqueta (1931)
Eibar
-
Mendatarrek egurra, doktrinara joandakoan
Damiana Belaustegi Jaio (1924)
Mendata