Otorduetako jakiak
Hizlaria(k): Argi Larrañaga Aldazabal (1933) Herria: Azkoitia (Gipuzkoa)
Eguneroko otorduetan talo-esnea, baba... jaten zuten. Igande eta egun berezietan, garbantzuak eta jaki bereziak jaten zituzten. Erregenetan normalean ez zuten oparirik jasotzen.
Informazio gehiago: Otorduetako jakiak
Hitanoari buruzko pasarteak
-
Baztarrikaldean denda
Argi Larrañaga Aldazabal (1933)
Azkoitia
-
Mugikorraren tresnak eta sare sozialak
Josu Lasagabaster Altube (1980) Aitor Zubizarreta Zubia (1979)
Aretxabaleta
-
Indabak eta taloak egunero
Damiana Belaustegi Jaio (1924)
Mendata
-
Hikaren gertutasuna; kontzientziaren beharra
Ixabel Jauregi Alberdi (1956)
Azkoitia
-
Hika zebilena, baserritarra
Aintzane Agirre Urzelai (1981)
Oñati
-
Zenbat urterekin hasi zen damaskinatzen
Serafin Basauri Arteaga (1935) Dunixi Murua Sarasqueta (1931)
Eibar
-
Eibarko Frontoizarra, Txantxazelaian
Bartolo Arriola Garate (1912)
Eibar
-
Emaztearekin eta seme-alabekin hika
Joxerra Agirreurreta Zeziaga (1959)
Arrasate
-
Euskarazko eduki "guay"ak sortzearen garrantzia
Iñaki Dorronsoro Maioz (1994)
Ataun
-
Hizkuntza biziberritzeko, talde kontzientzia
Resu Abasolo Gallastegi (1958)
Aretxabaleta


