Otorduetako jakiak
Hizlaria(k): Argi Larrañaga Aldazabal (1933) Herria: Azkoitia (Gipuzkoa)
Eguneroko otorduetan talo-esnea, baba... jaten zuten. Igande eta egun berezietan, garbantzuak eta jaki bereziak jaten zituzten. Erregenetan normalean ez zuten oparirik jasotzen.
Informazio gehiago: Otorduetako jakiak
Hitanoari buruzko pasarteak
-
Haize-olatuak eta hondoratuak
Benito Aranburu Gaztañaga (1923) Juanito Galarraga Huegun (1943) Patxi Maioz Aizpurua (1939)
Usurbil
-
Eibarren 4-5 etxe bakarrik ziren porlanezkoak
Agustin Arana Barinaga (1913) Bartolo Arriola Garate (1912)
Eibar
-
Euskal jaia, antzerkiak, hitzaldiak eta jaialdiak
Luis Alberto Aranberri Mendizabal (1945)
Eibar
-
Zumitz motak eta haien zatiak
Juan Zabaleta Aramendi (1935)
Azpeitia
-
Telefonorik gabeko garaia
Inma Gaztañaga Txintxurreta (1948) Joxepi Letona Badiola (1944)
Arrasate
-
Jende gehienari hika; zuka kontzienteki
Iñaki Dorronsoro Maioz (1994)
Ataun
-
Garai bateko Landeta
Imanol Lazkano Uranga (1936)
Azpeitia
-
Hika, euskara gordetzeko aukera
Josu Lasagabaster Altube (1980) Aitor Zubizarreta Zubia (1979)
Aretxabaleta
-
Appa Hi!
Anjel Akizu Gaztañaga (1949) Koldo Zubizarreta Lasagabaster (1949)
Aretxabaleta
-
Umetako garaiak Koruetan
Esther Goikolea Zabala (1943) Patxi Goikolea Zabala (1933)
Arrasate